Gratis Aanmelden

Discrete vrouw met pik (44) pijpen

Tiana (44)

Nieuw op de site en hongerig. Wie is er ook hongerig en lust er een geile ladyboy?

Maak contact met haar

  1. Naam: Tiana
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 04/11/1977
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Discrete vrouw met pik Tiana van 44 pijpen
FrancienneuktJe (31)
★★★★☆
Ik heb weleens zin om mijn pik in een lekkere man te gaan steken. Een man die dit nog nooit heeft ervaren lijkt mij het lekkerste. Ik zou zijn kontje wel willen ontmaagden want dat zou voor mij de eerste keer worden.
Sexy tranny sex
Tiaraopmijnhoofd (27)
★★★★☆
Ik heb pas geleden mijn tepels laten vullen en moet eerlijk zeggen dat ik het persoonlijk wel geil vind en daarom laat ik ze ook graag zien. maar... Nu heb ik super gevoelige tepels en ben vaak hitsig en hou er van om uit te dagen.
Discrete shemale ontdekken
DrippItOn (30)
★★★★☆
Het leven is een feestje, maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Dus ben ik uit mijn comfortzone gestapt, mijn stoute schoenen aan getrokken en hier ben ik dan! Lijkt het je wat? Man, vrouw, stel, alles is welkom! Misschien een beetje soft sm erbij of een geil rollenspel?
Hete tranny dating
LekkereManoek (42)
★★★★☆
Ondanks dat ik al jaren een stabiele relatie heb blijf ik een jager. Ik zie overal mooie mannen lopen en kan de drang niet onderdrukken om zon man het hof te maken. Mijn vriend weet hiervan hoor, ook hij heeft wel eens sex buiten onze relatie om. Voor ons werkt het zo. Dus eens zien of hier ook lekkere hapjes verstopt zitten.
Mooie trans dating
HalfVrouwChrista (45)
★★★★☆
Ik ben geboren als man maar voelde dat het niet goed zat. Na een huwelijk die hier door strandde heb ik mijn leven omgegooid en ga nu verder als half vrouw. Ik ben flink geschapen van onderen en ben daar dan ook trots op.
Discrete vrouw met pik aftrekken
Tashima (36)
★★★★☆
Mn beste vriendin maakte deze foto van me, ze zei; als je pik eruit valt zul je me moeten neuken... Ik heb werkelijk alle standjes geprobeerd maar helaas zat mijn pakje net te strak om mijn lul eruit te laten vallen. Dat werd dus niets. Hopelijk maak jij het mij niet zo lastig als we zouden afspreken?
Spannende trans date
Vivian
★★★★★★★★★★
Ik ben een lieve shemale uit Utrecht en ik zoek een man of een vrouw als vaste sex partner. Graag even een foto van je sturen en daarna kunnen we misschien iets afspreken.
Sexfriends met Vivian
Adriana
★★★★★★★★★☆
Ik duik niet zomaar met de eerste de beste man het bed in. Versier me op een classy manier en je zult er geen spijt van krijgen. Een nacht met mij zul niet nooit vergeten.
One-night-stand met Adriana
Milou
★★★★★★★★★☆
Oeps, wat glipt daar uit mijn broekje? Als je daar niet van schrikt mag je verder lezen... ALs je er opgewonden van wordt mag je zelfs contact met mij opnemen ;)
Sexfriends met Milou
Leona
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd in voor een lekker potje sex, spontaan, waar dan ook... gewoon elkaar even lekker verwennen en hard spuiten. Alleen als je van jonge shemales houdt!
Vluggertje met Leona
© 2024 ShemaleDate.net