Gratis Aanmelden

Hardcore trans (40) sex

dirtymindz (40)

Omdat ik anders ben, betekend het niet dat ik geen behoefte heb aan liefde. Het warme gevoel wat iemand je kunt geven. Soms met enkel begrip en soms op andere manieren. Ik ben geen monster maar gewoon een mens.

Maak contact met haar

  1. Naam: Dirtymindz
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 01/10/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore trans dirtymindz van 40 sex
Dinges (35)
★★★★☆
Lekker stout kan ook leuk zijn nu kan ik daar hier heel uitgebreid over schrijven, wat ik daar precies mee bedoel. Dat stout zijn! Ik vertel het je liever als wij samen zijn of nog beter ik laat het jou voelen, of durf jij dat niet aan? Zorgzaam, lief met inhoud met mij kan je lachen en alle remmen los.
Hete tranny vrijpartij
Dior (26)
★★★★☆
Hallo schatje, heb jij zin in een beetje jungle fever ? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Met mijn 1.90m, extreem lange en sexy benen ben ik niet te onderscheiden van een echt model. Maar niet alleen mijn benen zijn lang. Aan dit goddelijk lijf hangt ook een genotsknots van 21CM! Geloof me als ik zeg dat je niks anders wilt. Ik wacht op je
Mooie shemale pijpen
Yenthel (27)
★★★★☆
Verzorgd, leuk figuurtje, ik kom graag goed voor de dag. Hou van lingerie, mooie setjes en vrouwelijke kleding. Ik heb ervoor gekozen om geen implantaten te nemen omdat ik graag zo puur mogelijk blijf.
Discrete shemale dating
Noella (36)
★★★★☆
Ik sta best veel in de sportschool om mijn lijf en met name mijn kont goed bij te houden. Maar ik doe toch liever andere sport. 1 waar bij ik heerlijk geneukt wordt. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren?
Strakke trans ontdekken
NickysPleasure (25)
★★★★☆
Ik heb een zachte G maar ook een harde L. Ja je ziet het goed, een Limburgse shemale hier. De kers op mijn eigen taart moet nog komen in de vorm van een mooie B C cup. Daar ben ik nog niet helemaal over uit hoe groot ik ze wel. Het moet wel bij de rest van mijn lijf passen natuurlijk. Maar misschien is er hier al wel een man die die tieten er alvast even bij denkt en alvast een lekkere One night met mij wil. Of misschien zelfs een FWB wil zijn? Ik ben heel erg benieuwd.
Lekkere shemale ontdekken
LekkerNeuken53 (40)
★★★★☆
Lekker neuken en geneukt worden? Dat is wat ik heel graag zou willen. Let wel, ik ben fors geschapen dus ik hoop maar dat je wat gewend bent en anders dat je de zelfdiscipline hebt om mij te verdragen tot het lekker gaat voelen..
Geheime trans neuken
Martijntje
★★★★★★★★★★
Verlegen en jonge shemale zoekt relatie met een eerlijke man met kalm karakter. Leeftijd is niet belangrijk. Ik val vooral op stevige en wat dominante mannen.
Relatie met Martijntje
Alicja
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die met mij een spannende relatie aan wil gaan. Ik ben een beetje discreet op de foto, maar ik laat je zien dat ik wel goed gereedschap bezit..
Relatie met Alicja
Anne-Sophie
★★★★★★★★★★
Ik zoek een leuke man die zin heeft in een rollenspel met een jonge ladyboy... Ik kan helemaal opgaan in een sexspel. Als jij daar dus zin in hebt hoop ik dat je contact met me opneemt!
Sexdate met Anne-Sophie
Lycke
★★★★★★★★★★
Wie komt mijn lange lul eens lekker verwennen of mijn kontgaatje lekker oprekken? Ik heb altijd zin in een geile man die mij eens alle hoeken van de kamer wil laten zien...
One-night-stand met Lycke
© 2024 ShemaleDate.net