Gratis Aanmelden

Mooie trans (38) ontdekken

Queen989 (38)

Ben op zoek naar een man waarbij ik heerlijk zijn pik in mijn mondje mag steken en dan het zaad in mijn mond mag laten rondtollen. Heerlijk geil en dan verwacht ik natuurlijk ook hetzelfde van jou.

Maak contact met haar
  1. Naam: Queen989
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 24/1/1981
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Mooie trans Queen989 van 38 ontdekken
FuckMySweetness (33)
★★★★☆
Ik zoek een heerlijke, geile hete man die van rimmen, pijpen en neuken houdt
Sexy tranny verwennen
ExotischTrio (28)
★★★★☆
Wij zijn niet 1 maar 2 hete meiden met een natuurlijke voorbind. Wij zijn geen stelletje op liefdesgebied, dat gebied ontwijken we allebei namelijk. We hebben elkaar leren kennen op een adult feest en hadden direct een klik. Nu neuken we soms samen maar nog meer plezier beleven we als we een mannelijke gast hebben. Daarvoor zijn we dus ook hier lid geworden. Zodat het vinden van een geile man een stuk makkelijker wordt.
Hete shemale aftrekken
SchrikNiet (37)
★★★★☆
Ik bezorg mannen nogal eens een schrikeffect. Zodra ze mijn bobbel voelen begint er al iets te dagen maar wanneer ze mijn slipje dan omlaag trekken springt hen wel een heel grote verrassing tegemoet.
Hardcore trans aftrekken
Kelliepellie (32)
★★★★☆
Het is niet dat ik om seks verlegen zit, ik zit gewoon om een andere paal verlegen. Mijn vriend die is lekker en doet het ook wel goed, maar ja elke dag hetzelfde begint ook te vervelen. Ik wil een andere paal in mijn mond proeven, ander zaad tot mij nemen en door een andere pik gevuld worden. Dat is toch zeker niet te veel gevraagd.
Lekkere tranny ontdekken
SheChanel (27)
★★★★☆
Wie wil er eens genomen worden door een lekkere shemale? Ik duw mijn paal graag in een strak sterretje.
Hete shemale contacteren
HotSexy (35)
★★★★☆
Mijn vriendin, vindt het supergeil om mij te zien neuken. Als ze merkt dat jij er geen moeite mee hebt, wil ze nog weleens mee gaan doen, of ons opdrachten gaan geven. Maar meestal zit ze in een hoekje heerlijk te genieten en merk je niet eens dat ze er is. Ik moet je wel waarschuwen dat ik mijn harde pik zonder vragen in je keel kan drukken.
Hete tranny date
Alyke
★★★★★★★★★★
Ik wil heel graag jouw sletje zijn. Even lekker los gaan met elkaar.. Lijkt jou dat wat? Stuur je me een klein berichtje? Dan gaan we lekker een potje sexen...
Vluggertje met Alyke
Reijertje
★★★★★★★★★☆
Ik ben een sensuele jonge vrouw met kleine borsten en een dikke penis en ik zoek een man die met mij een relatie aan wil gaan en ook zin heeft om iets met mij op te bouwen.
Relatie met Reijertje
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar mannen die willen dat ik bij hem kom overnachten. Ik doe bijna alles. Bespreek de mogelijkheden per private message. Groetjes, M.
One-night-stand met Mienke
Audrey
★★★★★★★★★★
Ik voel me een beetje eenzaam en zou vannacht graag willen doorbrengen met een lieve jongen die heerlijk tegen me aan komt liggen en mijn penis wil betasten..
One-night-stand met Audrey
© 2024 ShemaleDate.net